Please, enable the JavaScript on your browser.
Please, enable the Cookies on your browser.
 • Concert de Nadal 2018 a la Sagrada Família! Participa i guanya una de les 100 entrades dobles que sortejarem el 10 de desembre!
  Concert de Nadal 2018 a la Sagrada Família! Participa i guanya una de les 100 entrades dobles que sortejarem el 10 de desembre!
  El dissabte 15 de desembre a les 17 h, la Basílica acull el ja tradicional concert de Nadal. Enguany, podreu escoltar Chichester Psalms, de Leonard Bernstein, coincidint amb el centenari del naixement del compositor. El repertori es completarà amb altres peces relacionades amb el Nadal i serà a càrrec de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida i el Cor de Cambra de la Diputació de Girona, sota la direcció de Xavier Puig, i l’Escolania de Blauets de Lluc, dirigida per Ricard Terradas.

  La Sagrada Família posa a disposició de la ciutadania 100 entrades dobles que se sortejaran entre tots els participants que s’inscriguin en aquesta promoció entre els dies 3 de desembre a partir de les 10 h fins al 10 de desembre a les 10 h. El sorteig se celebrarà el dia 10 de desembre i, si tens la sort de ser una de les persones premiades, t’ho comunicarem directament per correu electrònic.

  Participa i estigues atent a la bústia de correu electrònic!
  Molta sort!